KamilW Napisano 26 Lipiec 2021 Napisano 26 Lipiec 2021 Witam, proszę o pomoc w id przedmiotu. Z tego co udało mi się dowiedzieć to może mieć on związek z wojskami Napoleona.
Tyr Napisano 26 Lipiec 2021 Napisano 26 Lipiec 2021 Jaka średnica pierwszego? Z wyglądu przypomina ozdobę końską z ogłowia. To na foto to figurka konia francuskiej kawalerii
Tyr Napisano 26 Lipiec 2021 Napisano 26 Lipiec 2021 Akurat cyfrowych nie znalazłem ale są z granatem, armatami i trąbką. Możliwe, że z innej armii z tamtych czasów? Średnica też by pasowała. Najlepiej na jakieś forum rekonstruktorów. Drugie też z czoła chyba. Parure de bride Napoléon cavalerie – Szukaj w Google
Tyr Napisano 27 Lipiec 2021 Napisano 27 Lipiec 2021 mors avec le numéro du régiment – Szukaj w Google ale może też być 18 pułk ułanów Księstwa Warszawskiego.
Pytanie
KamilW
Witam, proszę o pomoc w id przedmiotu. Z tego co udało mi się dowiedzieć to może mieć on związek z wojskami Napoleona.
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.