Predator Boży Napisano 20 Lipiec 2021 Share Napisano 20 Lipiec 2021 Witam Panowie.Guzik znaleziony na podwórku.Pachnie mi wrześniem,ale nie jestem znawcą.Mógłby ktoś powiedzieć co to za guzik? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czestar Napisano 20 Lipiec 2021 Share Napisano 20 Lipiec 2021 Polski wzór 1917. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Predator Boży Napisano 21 Lipiec 2021 Autor Share Napisano 21 Lipiec 2021 Czestar,dzięki za odpowiedź.W międzyczasie trochę pogrzebałem i myślę że to wz.19.Co ciekawe guzik ten znalazła córka gołym okiem,a wczesniej szukałem w tym miejscu wykrywką,znajdując tylko kilka współczesnych monet. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bialawy Napisano 21 Lipiec 2021 Share Napisano 21 Lipiec 2021 2 godziny temu, Predator Boży napisał: Co ciekawe guzik ten znalazła córka gołym okiem,a wczesniej szukałem w tym miejscu wykrywką,znajdując tylko kilka współczesnych monet Wystarczy, że miałeś niewielką koncentryczną cewkę i niedokładnie przemiatałeś teren... cynk akurat jest ciężki do "nieznalezienia". Wali w uszy tak, że słuchawki czasami na głowie podskakują ;-) Pozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Predator Boży Napisano 21 Lipiec 2021 Autor Share Napisano 21 Lipiec 2021 Podbiję ten temat żeby nie śmiecić.Prośba o wskazówki na temat następnego guzika. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bialawy Napisano 21 Lipiec 2021 Share Napisano 21 Lipiec 2021 https://www.buttonarium.eu/kolekcja/guzik/2833 U R welcome... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Predator Boży Napisano 21 Lipiec 2021 Autor Share Napisano 21 Lipiec 2021 Bielawy,dzięki za pomoc i za link.Już wam chyba nie będę zawracał gitary z guzikami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.