heralekk Napisano 25 Maj 2021 Share Napisano 25 Maj 2021 Witam. Zakupiłem guzik,ale coś taki dziwny mi się wydaje w porównaniu do którego mam. Czy wszystko z nim w porządku? Nie widziałem takiego oznaczenia równiez na żadnym guziku. Tutaj jest to korona. Proszę o rozwianie wątpliwości Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tyr Napisano 25 Maj 2021 Share Napisano 25 Maj 2021 Guzik spoko. Gdzieś to oznaczenie już widziałem. A poza tym to dopiero by się porobiło jak by rangowe podrabiali;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
heralekk Napisano 25 Maj 2021 Autor Share Napisano 25 Maj 2021 28 minut temu, Tyr napisał: Guzik spoko. Gdzieś to oznaczenie już widziałem. A poza tym to dopiero by się porobiło jak by rangowe podrabiali;) Jeżeli tak mówisz tak pewnie jest ;) dzięki za odpowiedź! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.