Marekodkrywca22 Napisano 27 Kwiecień 2021 Share Napisano 27 Kwiecień 2021 Witam wpadł mi w ręce taki oto niemiecki nieśmiertelnik , znaleziony został w okolicach miejscowości Różan , proszę o identyfikację przedmiotu . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tyr Napisano 28 Kwiecień 2021 Share Napisano 28 Kwiecień 2021 Stamm Kompanie Bau-Ersatz-Bataillon 5 Bau-Ersatz-Bataillon 5 - Lexikon der Wehrmacht (lexikon-der-wehrmacht.de) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marekodkrywca22 Napisano 28 Kwiecień 2021 Autor Share Napisano 28 Kwiecień 2021 Dzięki za informację , mam jeszcze pytanie co oznacza liczba M bądź może jest to jakiś inny znak chodzi mi o ten przy liczbie 1058 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tyr Napisano 28 Kwiecień 2021 Share Napisano 28 Kwiecień 2021 Tam zawsze była grupa krwi ale takiego oznaczenia nie znam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrzejj10 Napisano 28 Kwiecień 2021 Share Napisano 28 Kwiecień 2021 A to nie jest grupa A, tylko w nawiasie kwadratowym ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Slajmi130 Napisano 28 Kwiecień 2021 Share Napisano 28 Kwiecień 2021 to jest A tylko w nawiasie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 28 Kwiecień 2021 Share Napisano 28 Kwiecień 2021 Teraz, Slajmi130 napisał: to jest A tylko w nawiasie Dokładnie, ten batalion tak bił. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pytanie
Marekodkrywca22
Witam wpadł mi w ręce taki oto niemiecki nieśmiertelnik , znaleziony został w okolicach miejscowości Różan , proszę o identyfikację przedmiotu .
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.