eranyson88 Napisano 17 Kwiecień 2021 Share Napisano 17 Kwiecień 2021 Witam. Prosze o pomoc w weryfikacji oryginalności. Kupiony na pchlim targu w UK za 2£. pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtek780412 Napisano 20 Kwiecień 2021 Share Napisano 20 Kwiecień 2021 Myślę, że podróbka, po niemiecku napisaliby Komp., a nie Comp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 20 Kwiecień 2021 Share Napisano 20 Kwiecień 2021 I tu się kolega myli, jeśli chodzi o okres Cesarstwa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Edmundo Napisano 20 Kwiecień 2021 Share Napisano 20 Kwiecień 2021 Godzinę temu, wojtek780412 napisał: Myślę, że podróbka, po niemiecku napisaliby Komp., a nie Comp. wojtek780412, raczej nie tak jak myślisz, do 19... któregoś tam w Armii Cesarstwa Niemieckiego obowiązywała pisownia "compagnie" i takowy prawidłowy skrót od nazwy kompanii widnieje na tymże kuflu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtek780412 Napisano 20 Kwiecień 2021 Share Napisano 20 Kwiecień 2021 Przepraszam, mój błąd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pytanie
eranyson88
Witam.
Prosze o pomoc w weryfikacji oryginalności.
Kupiony na pchlim targu w UK za 2£.
pozdrawiam
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.