dziko08 Napisano 2 Kwiecień 2021 Share Napisano 2 Kwiecień 2021 Taka właśnie klamra. Dla was to pewnie pestka a dla mnie trudno nawet w googlach znaleźć. Za pomoc dziękuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
0 Tyr Napisano 2 Kwiecień 2021 Share Napisano 2 Kwiecień 2021 Deutscher Luftsport Verband 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
0 czestar Napisano 2 Kwiecień 2021 Share Napisano 2 Kwiecień 2021 Klamra DLV niemiecki związek sportu lotniczego. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
0 czestar Napisano 2 Kwiecień 2021 Share Napisano 2 Kwiecień 2021 Przepraszam Tyr,byłeś szybszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
0 Tyr Napisano 2 Kwiecień 2021 Share Napisano 2 Kwiecień 2021 Ale razem wyszło dokładniej:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
0 dziko08 Napisano 2 Kwiecień 2021 Autor Share Napisano 2 Kwiecień 2021 To żeby nowego wątku nie zakładać powiedzcie jeszcze jak to czyścić. A za identyfikacje dziękuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
0 Tyr Napisano 2 Kwiecień 2021 Share Napisano 2 Kwiecień 2021 Dość sztywną szczotką- może być do zębów- w oleju. Brązowe powinno zejść Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
0 huk 100 Napisano 8 Marzec 2023 Share Napisano 8 Marzec 2023 RLB - OBRONA p.l coś takiego jak u nas przed wojną a DLV ma inne skrzydła -często goście się mylą na zachodzie też - uprosili sobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
0 dziko08 Napisano 9 Marzec 2023 Autor Share Napisano 9 Marzec 2023 Faktycznie. Myślałem ze ten wątek już nie żyje :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
0 huk 100 Napisano 9 Marzec 2023 Share Napisano 9 Marzec 2023 JA TEŻ :) przeleciałem wczoraj wątki później zobaczyłem że to stare jest :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
0 huk 100 Napisano 9 Marzec 2023 Share Napisano 9 Marzec 2023 jak masz ją jeszcze to można z niej zrobić fają klamrę powinna być z bialego metalu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pytanie
dziko08
Taka właśnie klamra. Dla was to pewnie pestka a dla mnie trudno nawet w googlach znaleźć. Za pomoc dziękuje
10 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi