Van Pelt Napisano 14 Marzec 2021 Share Napisano 14 Marzec 2021 Co tu jest? Mam parę typów, ale posłucham wiedzących lepiej :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Van Pelt Napisano 15 Marzec 2021 Autor Share Napisano 15 Marzec 2021 No tak. Liliowce to wiem. Dzięki. 1- Małż, czy inny ramienionóg? 2/3 ? Czy to takie insze liliowce, choć jak dla mnie, to liliowce płytki mają niższe jak szersze, a tu jest na odwrót. 4 - Siatka, to jakaś gąbka? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tyr Napisano 15 Marzec 2021 Share Napisano 15 Marzec 2021 Fossil Crinoids – record of 500 mio. years earth history pewnie jeszcze jakieś dziwadła między nimi są. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tyr Napisano 14 Marzec 2021 Share Napisano 14 Marzec 2021 Liliowce ale niektórzy twierdzą, że maszyneria sprzed 400 mln lat;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pytanie
Van Pelt
Co tu jest? Mam parę typów, ale posłucham wiedzących lepiej :)
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.