damiankubus Napisano 21 Luty 2021 Napisano 21 Luty 2021 Witam znalazłem coś takiego widać na tym jakieś kontury może ktoś coś podpowiedzieć czy warto się tym zainteresować i jak to jak najlepiej wyczyścić? Czy jednak nic to nie znaczy i wywalić?
dago2 Napisano 21 Luty 2021 Napisano 21 Luty 2021 Szkoda, że kolega wstawił fotki tylko jednej strony, bo nie wiemy jaki nominał.
damiankubus Napisano 21 Luty 2021 Autor Napisano 21 Luty 2021 6 minut temu, dago2 napisał: Szkoda, że kolega wstawił fotki tylko jednej strony, bo nie wiemy jaki nominał. Jak jednej strony nie chodzi mi o 1 grosz serio się pytam czy jest to kawałek złomu czy warto się tym zainteresować
bjar_1 Napisano 21 Luty 2021 Napisano 21 Luty 2021 Weno zrób makro porządne, to mogą być nie tanie rzeczy.
Salieri16000 Napisano 21 Luty 2021 Napisano 21 Luty 2021 Może jestem w błędzie, jednak tylko z tym mi się ten Twój obiekt kojarzy:
damiankubus Napisano 21 Luty 2021 Autor Napisano 21 Luty 2021 9 minut temu, Salieri16000 napisał: Może jestem w błędzie, jednak tylko z tym mi się ten Twój obiekt kojarzy: Powiem Ci że o tym nie pomyślałem
damiankubus Napisano 21 Luty 2021 Autor Napisano 21 Luty 2021 11 minut temu, bjar_1 napisał: Weno zrób makro porządne, to mogą być nie tanie rzeczy.
Salieri16000 Napisano 21 Luty 2021 Napisano 21 Luty 2021 Jak Ty w tym dopatrzyłeś się monety?! To na bank jest łebek od gwoździa... Ta chropowata strona to góra, a na dolnej stronie widoczne są dwie "kreski" po obu stronach kółeczka- przyjrzyj się pierwszemu i trzeciemu gwoździowi od góry, a dostrzeżesz to o czym piszę: Co jak co, ale gwoździ to ja tu jeszcze nie identyfikowałem...
sqr Napisano 21 Luty 2021 Napisano 21 Luty 2021 7 minut temu, Salieri16000 napisał: Jak Ty w tym dopatrzyłeś się monety?! To na bank jest łebek od gwoździa... Ta chropowata strona to góra, a na dolnej stronie widoczne są dwie "kreski" po obu stronach kółeczka- przyjrzyj się pierwszemu i trzeciemu gwoździowi od góry, a dostrzeżesz to o czym piszę: Co jak co, ale gwoździ to ja tu jeszcze nie identyfikowałem... Łoooooo, to jeszcze młody musisz być. Nie takie rarytasy tutaj wpadały. Ale okrągłe, płaskie... Więc czego nie rozumiesz?
damiankubus Napisano 21 Luty 2021 Autor Napisano 21 Luty 2021 10 minut temu, Salieri16000 napisał: Jak Ty w tym dopatrzyłeś się monety?! To na bank jest łebek od gwoździa... Ta chropowata strona to góra, a na dolnej stronie widoczne są dwie "kreski" po obu stronach kółeczka- przyjrzyj się pierwszemu i trzeciemu gwoździowi od góry, a dostrzeżesz to o czym piszę: Co jak co, ale gwoździ to ja tu jeszcze nie identyfikowałem... Powiem szczerze że nie brałem tego pod uwagę nawet ale dzięki za poświęcony czas i życzę spokojnego poniedziałku
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.