arjanprojekt Napisano 9 Luty 2021 Share Napisano 9 Luty 2021 Witam Na złomie namierzyłem taką oś. Wygląda solidnie, raczej nie od wozu drabiniastego. Felgi z pierścieniem (oczwiście brak opon). Może ktoś ma jakiś pomsł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arjanprojekt Napisano 10 Luty 2021 Autor Share Napisano 10 Luty 2021 Jak nie przywalili jeszcze to zdejmę jakieś wymiary. MOże to być oś od jakiejś przczepy w miarę współczesnej? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szybki55 Napisano 9 Luty 2021 Share Napisano 9 Luty 2021 Jednak prawie na pewno wóz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
takafura Napisano 9 Luty 2021 Share Napisano 9 Luty 2021 Zapytałbym znajomego mechanika ale bez długości osi i wymiarów bębnów to trudno będzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arjanprojekt Napisano 13 Luty 2021 Autor Share Napisano 13 Luty 2021 W dniu 10.02.2021 o 18:30, arjanprojekt napisał: Jak nie przywalili jeszcze to zdejmę jakieś wymiary. MOże to być oś od jakiejś przczepy w miarę współczesnej? Jeszcze chwilę podrążę temat. Po środku osi są mocowania, najprawdopodobniej do resorów, mocowanych równolegle do osi (raczej nie stosowane w przyczepach, podobne widziałem w traktorach Ursus C45 czy Zetor Supra B50 ale tam jest oś skrętna). Sama felga 20 też nie wygląda na typówkę mocowaną na 5śrub - też żadkość Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arjanprojekt Napisano 13 Luty 2021 Autor Share Napisano 13 Luty 2021 https://retrotraktor.pl/forum/viewtopic.php?f=30&t=8576 łokazuje sie łod wosa konnego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pytanie
arjanprojekt
Witam
Na złomie namierzyłem taką oś. Wygląda solidnie, raczej nie od wozu drabiniastego. Felgi z pierścieniem (oczwiście brak opon). Może ktoś ma jakiś pomsł
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.