Jump to content

ebay

drag47

Recommended Posts

Kupowac mozna niezaleznie gdzie sie mieszka. Problem jest z czasami z płatnoscia za towar. Niektórzy sprzedawcy zyczą sobie np. poprzez Paypal, który nie działa w Polsce.
Zalogować sie mozesz, tylko nie wiem jak to zrobic bez karty kredytowej. Podobno mozna. Ja wpisałem swoja starą kartę i zadziałało.
jaknie znasz niemieckiego a znasz angielski, a chcesz być zarejestrowanym w niemieckim Ebayu to po prostu zarejestruj się w angielskim, a kupuj w niemieckim. Twoje dane tam tez będą dostępne. zmień tylko ebay.com na ebay.de i tyle

• 2 weeks later...
Witam!

A co można zrobic aby się zarejestrować nie mając karty kredytowej? Kupując towar mogę przeciez wpłacić pieniądze na konto sprzedającego, sprzedając - może na moje konto wpłacić kupujący...
Czy ktoś wie jak obejść się" bez karty?
Pozdrawiam!

Zwierzak

jak ja rejstrowałem sie na ebay to nie potrzeban była karta , karta potrzebna jest do płatności w paypal-- który i tak nie obejmuje Polski po kilku przekrętach Rosjan . Podobno od maja się ma to zmienić. Na ebay można płacić poprzez money transfer - ale przedpłacasz i ryzykujesz ponadto kosztuje to około 10 USD

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...

Important Information