Czlowieksniegu Napisano 11 Październik 2020 Share Napisano 11 Październik 2020 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bogdan76 Napisano 11 Październik 2020 Share Napisano 11 Październik 2020 Pamiętam z koncertów w różnych formacjach. Ale chyba najbardziej z płyty z Dezerterem. Szkoda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 11 Październik 2020 Autor Share Napisano 11 Październik 2020 Mi nie po drodze z Dezerterem, ale i Deuter, i Izrael na żywo mam za sobą... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szutnik Napisano 11 Październik 2020 Share Napisano 11 Październik 2020 Powoli kończy się pewna epoka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bogdan76 Napisano 11 Październik 2020 Share Napisano 11 Październik 2020 Yeti, ja pierwszy raz Deuter usłyszałem w wykonaniu Dezertera i pewnie niewielu by znało ich repertuar. Dezerter jest zespołem który można lubić lub nie, ale cenić należy . Trochę jak forum Odkrywca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szutnik Napisano 11 Październik 2020 Share Napisano 11 Październik 2020 Godzinę temu, bogdan76 napisał: Yeti, ja pierwszy raz Deuter usłyszałem w wykonaniu Dezertera i pewnie niewielu by znało ich repertuar. Dezerter jest zespołem który można lubić lub nie, ale cenić należy . Trochę jak forum Odkrywca Masz rację. Na pewne nagrania lub koncerty trzeba niestety trafić W nawiązaniu do albumiku ,który zapodałem, kto dzisiaj pamięta Düpą? Lub komu cokolwiek mówi nazwa takiej instytucji jak Kinior? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 12 Październik 2020 Autor Share Napisano 12 Październik 2020 Mnie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szutnik Napisano 12 Październik 2020 Share Napisano 12 Październik 2020 7 godzin temu, Czlowieksniegu napisał: Mnie... A cicho byyyć! Sam wiesz ,że trzeba było mieć niezłe kontakty, żeby choć minimalnie ogarnąć , to co się działo wtedy w kraju. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 12 Październik 2020 Autor Share Napisano 12 Październik 2020 Wiesz.. ja dobre dwadzieścia lat temu się dowiedziałem, że bratem mojego śp Teścia był... Marek Jackowski- choć to akurat dokumentnie dla mnie inna bajka muzyczna, to Kora, z Pudelsami wskrzesiła Düpą PS „Za to, że żyjemy, czyli punk z Wrocka” to sami znajomi, wliczając ekipę, która popełniła ten film... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szutnik Napisano 12 Październik 2020 Share Napisano 12 Październik 2020 7 godzin temu, Czlowieksniegu napisał: Wiesz.. ja dobre dwadzieścia lat temu się dowiedziałem, że bratem mojego śp Teścia był... Marek Jackowski- choć to akurat dokumentnie dla mnie inna bajka muzyczna, to Kora, z Pudelsami wskrzesiła Düpą PS „Za to, że żyjemy, czyli punk z Wrocka” to sami znajomi, wliczając ekipę, która popełniła ten film... Nie porównuj FB do mojej wsi. Ja zawdzięczam większość przypadkowi. Gdyby nie Ptyś, który z wybrzeża przywlókł kasety z Deadlock'em , Nocne Szczury czy sceną niezależną z GB czy USA ( zabawne, dostajesz kasety video z magiczną zawartością -1980- i kombinujesz , gdzie zdobyć magnetowid ) skończyłbym na Patologii Ciąży i bardzo mi bliskim DK Kolejarza . A i tak było mi łatwiej, jako że zajmowałem się drugim obiegiem , to i łatwo przyszło rozszerzyć to o trzeci. Potem już było łatwo. ps. Trupa nie ożywisz, z Korą czy bez Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bogdan76 Napisano 13 Październik 2020 Share Napisano 13 Październik 2020 18 godzin temu, szutnik napisał: Nie porównuj FB do mojej wsi. Ja zawdzięczam większość przypadkowi. Gdyby nie Ptyś, który z wybrzeża przywlókł kasety z Deadlock'em , Nocne Szczury czy sceną niezależną z GB czy USA ( zabawne, dostajesz kasety video z magiczną zawartością -1980- i kombinujesz , gdzie zdobyć magnetowid ) skończyłbym na Patologii Ciąży i bardzo mi bliskim DK Kolejarza . A i tak było mi łatwiej, jako że zajmowałem się drugim obiegiem , to i łatwo przyszło rozszerzyć to o trzeci. Potem już było łatwo. ps. Trupa nie ożywisz, z Korą czy bez Ja pierwszy raz na Deutera natknąłem się w TV, potem kaseta, płyta i koncert. W sumie też przypadkiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.