bogdan76 Napisano 11 Październik 2020 Napisano 11 Październik 2020 Pamiętam z koncertów w różnych formacjach. Ale chyba najbardziej z płyty z Dezerterem. Szkoda
Czlowieksniegu Napisano 11 Październik 2020 Autor Napisano 11 Październik 2020 Mi nie po drodze z Dezerterem, ale i Deuter, i Izrael na żywo mam za sobą...
bogdan76 Napisano 11 Październik 2020 Napisano 11 Październik 2020 Yeti, ja pierwszy raz Deuter usłyszałem w wykonaniu Dezertera i pewnie niewielu by znało ich repertuar. Dezerter jest zespołem który można lubić lub nie, ale cenić należy . Trochę jak forum Odkrywca
szutnik Napisano 11 Październik 2020 Napisano 11 Październik 2020 Godzinę temu, bogdan76 napisał: Yeti, ja pierwszy raz Deuter usłyszałem w wykonaniu Dezertera i pewnie niewielu by znało ich repertuar. Dezerter jest zespołem który można lubić lub nie, ale cenić należy . Trochę jak forum Odkrywca Masz rację. Na pewne nagrania lub koncerty trzeba niestety trafić W nawiązaniu do albumiku ,który zapodałem, kto dzisiaj pamięta Düpą? Lub komu cokolwiek mówi nazwa takiej instytucji jak Kinior?
szutnik Napisano 12 Październik 2020 Napisano 12 Październik 2020 7 godzin temu, Czlowieksniegu napisał: Mnie... A cicho byyyć! Sam wiesz ,że trzeba było mieć niezłe kontakty, żeby choć minimalnie ogarnąć , to co się działo wtedy w kraju.
Czlowieksniegu Napisano 12 Październik 2020 Autor Napisano 12 Październik 2020 Wiesz.. ja dobre dwadzieścia lat temu się dowiedziałem, że bratem mojego śp Teścia był... Marek Jackowski- choć to akurat dokumentnie dla mnie inna bajka muzyczna, to Kora, z Pudelsami wskrzesiła Düpą PS „Za to, że żyjemy, czyli punk z Wrocka” to sami znajomi, wliczając ekipę, która popełniła ten film...
szutnik Napisano 12 Październik 2020 Napisano 12 Październik 2020 7 godzin temu, Czlowieksniegu napisał: Wiesz.. ja dobre dwadzieścia lat temu się dowiedziałem, że bratem mojego śp Teścia był... Marek Jackowski- choć to akurat dokumentnie dla mnie inna bajka muzyczna, to Kora, z Pudelsami wskrzesiła Düpą PS „Za to, że żyjemy, czyli punk z Wrocka” to sami znajomi, wliczając ekipę, która popełniła ten film... Nie porównuj FB do mojej wsi. Ja zawdzięczam większość przypadkowi. Gdyby nie Ptyś, który z wybrzeża przywlókł kasety z Deadlock'em , Nocne Szczury czy sceną niezależną z GB czy USA ( zabawne, dostajesz kasety video z magiczną zawartością -1980- i kombinujesz , gdzie zdobyć magnetowid ) skończyłbym na Patologii Ciąży i bardzo mi bliskim DK Kolejarza . A i tak było mi łatwiej, jako że zajmowałem się drugim obiegiem , to i łatwo przyszło rozszerzyć to o trzeci. Potem już było łatwo. ps. Trupa nie ożywisz, z Korą czy bez
bogdan76 Napisano 13 Październik 2020 Napisano 13 Październik 2020 18 godzin temu, szutnik napisał: Nie porównuj FB do mojej wsi. Ja zawdzięczam większość przypadkowi. Gdyby nie Ptyś, który z wybrzeża przywlókł kasety z Deadlock'em , Nocne Szczury czy sceną niezależną z GB czy USA ( zabawne, dostajesz kasety video z magiczną zawartością -1980- i kombinujesz , gdzie zdobyć magnetowid ) skończyłbym na Patologii Ciąży i bardzo mi bliskim DK Kolejarza . A i tak było mi łatwiej, jako że zajmowałem się drugim obiegiem , to i łatwo przyszło rozszerzyć to o trzeci. Potem już było łatwo. ps. Trupa nie ożywisz, z Korą czy bez Ja pierwszy raz na Deutera natknąłem się w TV, potem kaseta, płyta i koncert. W sumie też przypadkiem
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.