kribmw Napisano 27 Wrzesień 2020 Napisano 27 Wrzesień 2020 Witam proszę o zweryfikowanie oryginalności tej czapki.
kribmw Napisano 27 Wrzesień 2020 Autor Napisano 27 Wrzesień 2020 Wydaje mi się że to jakaś przeróbka powojennej czapki bw.
kribmw Napisano 28 Wrzesień 2020 Autor Napisano 28 Wrzesień 2020 Panowie jakieś sugestie na temat tej czapki?Chcę ją kupić ale mam wątpliwości.
Tomasz70 Napisano 28 Wrzesień 2020 Napisano 28 Wrzesień 2020 Złota zasada kolekcjonera - masz wątpliwości, nie kupuj. Co do tej czapki - mam bardzo poważne wątpliwości. Firma istnieje na rynku od zamierzchłych czasów, ale styl sygnatur to raczej lata powojenne. Powiem tak - bardzo boli nie kupienie czegoś, co potem okazuje się oryginałem. Ale jeszcze bardziej boli wywalenie kasy na liptona....
kribmw Napisano 28 Wrzesień 2020 Autor Napisano 28 Wrzesień 2020 Właśnie tak podejrzewałem że to data produkcji.Dzięki bardzo za odpowiedz daruję sobie tą czapkę pozdrawiam.
Pytanie
kribmw
Witam proszę o zweryfikowanie oryginalności tej czapki.
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.