Autsajder68 Napisano 14 Wrzesień 2020 Napisano 14 Wrzesień 2020 Witam kolegów, takie koło na złomie jest... Od jakiegoś spychacza, dajmy na to od Stalińca 80 ( lub póżniejszy ? ), czy od jakiegoś Panzera ?
Landszaft Napisano 14 Wrzesień 2020 Napisano 14 Wrzesień 2020 a nie dało się zrobić choć jednej fotki nie od strony montażu . widok tak jak widać po zamontowaniu do pojazdu?? . Jeśli z obu stron jest taki montaż to typowe mocowanie do koparek a nie do pojazdów militarnych
Autsajder68 Napisano 14 Wrzesień 2020 Autor Napisano 14 Wrzesień 2020 2 godziny temu, Landszaft napisał: a nie dało się zrobić choć jednej fotki nie od strony montażu . widok tak jak widać po zamontowaniu do pojazdu?? . Jeśli z obu stron jest taki montaż to typowe mocowanie do koparek a nie do pojazdów militarnych ...a nie dało się uważniej przyjrzeć zrobionym zdjęciom dwóch stron, na których widać, że jest takie samo mocowanie z każdej strony ? Proponuję patrzyć ze zrozumieniem na zdjęcia. Pytałem czy to od Stalinca, radzieckiego ciągnika gąsienicowego tudzież zwanego potocznie traktorem, a nie o koparki ogólnie. Tyle to i ja wiem.
Autsajder68 Napisano 14 Wrzesień 2020 Autor Napisano 14 Wrzesień 2020 Dobra, zamykam temat. To Staliniec S-80, S-100 albo ewentualnie " w porywach " T-100, czyli powojenne. Koło wraca na drogę swojego przeznaczenia...czyli transport do huty. Ewentualnie, jeśli ktoś wie od kiedy produkowano S-80, to poproszę o informację. Mniemam, że nikogo nie interesuje zakup tego koła... ?Pozdr.
Pytanie
Autsajder68
Witam kolegów, takie koło na złomie jest... Od jakiegoś spychacza, dajmy na to od Stalińca 80 ( lub póżniejszy ? ), czy od jakiegoś Panzera ?
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.