samter Napisano 31 Styczeń 2010 Napisano 31 Styczeń 2010 Zgodzę się, nie musisz mnie uświadamiać w tych materiach. Tak jak wcześniej napisano, młyn stoi praktycznie w dziczy, w okolicy kilka domków (najbliższy parę metrów od budowli) ciężko dojechać tam autem, co dopiero wózkiem do złomu. Młyn był praktycznie cały czas a oku" mieszkańców, co wg. mnie odstraszało potencjalnych szabrowników-złomiarzy. Btw nie mam zamiaru wdawać się w takie dyskusje, przynajmniej nie w tym wątku.
mjut Napisano 31 Styczeń 2010 Napisano 31 Styczeń 2010 Samter, chyba źle mnie odebrałeś jednak. Nie chciałem żadnej dyskusji wywoływać. Szkoda tych budowli i tyle :/
danieloff Napisano 1 Luty 2010 Napisano 1 Luty 2010 Takie tylko ogólne pytanie - czy ten młyn jest na Roztoczu? Bo do złudzenia przypomina mi pewnien, który widziałem.
PG Napisano 2 Luty 2010 Napisano 2 Luty 2010 Daniel, ów młyn w Wielkopolsce stoi :)Samter, znam dobrze to miejsce :) Ostatni raz bywałem tam ze dwa latka temu i wyglądał jeszcze ok, szkoda bo to bardzo klimatyczne miejsce... A z tą dziczą trochę przesadziłeś :)Pozdr.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.