bialawy Napisano 21 Kwiecień 2020 Napisano 21 Kwiecień 2020 Witam Wpadło mi w ręce coś takiego - malutki krążek z napisem PLATED i gwiazdkami. Krążek jest wielkości boratynki czyli ok 16mm. Ma ktoś pomysł skąd to i do czego? Z góry dziękuję za wszelkie sugestie Pozdrawiam
bialawy Napisano 21 Kwiecień 2020 Autor Napisano 21 Kwiecień 2020 Dzięki. Nie spodziewałbym się, że tak malutkie guziki ktoś mógł robić. Toż to takie małe, że ledwo widać napisy na tym "guziku" Pozdrawiam
bialawy Napisano 21 Kwiecień 2020 Autor Napisano 21 Kwiecień 2020 Idąc tropem trafiłem na coś takiego co potwierdzałoby fakt, że jest to pozostałość po guziku http://www.treasurenet.com/forums/what/422822-colonial-flat-button-enthusiasts-help-id-age-other-button-resources.html Pozdrawiam
Pytanie
bialawy
Witam
Wpadło mi w ręce coś takiego - malutki krążek z napisem PLATED i gwiazdkami. Krążek jest wielkości boratynki czyli ok 16mm. Ma ktoś pomysł skąd to i do czego?
Z góry dziękuję za wszelkie sugestie
Pozdrawiam
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.