Patryk1994 Napisano 19 Marzec 2020 Napisano 19 Marzec 2020 Witam wszystkich. Pracując w Danii przy demontażu starej hali znalazłem rower. Rzucił mi się w oczy napis na ramie (Stablinski). Stan jak na zdjęciach ale kompletny i można powiedzieć że sprawny. Mógłby ktoś pomóc z identyfikacją?
Czlowieksniegu Napisano 19 Marzec 2020 Napisano 19 Marzec 2020 Ale, że co? W oparciu o takie zdjęcie? Stabliński był doskonałym kolarzem z Francji, choć po nazwisku widać, że polskiego pochodzenia. Rower- zapewne lata 70/80 z przeróbkami. Wartość? Kilkadziesiąt euro w porywach.
toska Napisano 19 Marzec 2020 Napisano 19 Marzec 2020 53 minuty temu, Czlowieksniegu napisał: Ale, że co? W oparciu o takie zdjęcie? Stabliński był doskonałym kolarzem z Francji, choć po nazwisku widać, że polskiego pochodzenia. Rower- zapewne lata 70/80 z przeróbkami. Wartość? Kilkadziesiąt euro w porywach. E yeti co ty tu z ojro wyskakujesz przecież o cenę nie było pytane. Nie ładnie falstarta robić..... Może akurat by zapytał?
Pytanie
Patryk1994
Witam wszystkich.
Pracując w Danii przy demontażu starej hali znalazłem rower. Rzucił mi się w oczy napis na ramie (Stablinski). Stan jak na zdjęciach ale kompletny i można powiedzieć że sprawny. Mógłby ktoś pomóc z identyfikacją?
2 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.