boruta79 Napisano 14 Luty 2020 Autor Napisano 14 Luty 2020 Informacyjnie może komuś zależy?Wystawiłem, ciekaw jestem jaką cene osiągnie, bo nie widziałem, żeby ktoś wystawiał taką.
vis1939 Napisano 14 Luty 2020 Napisano 14 Luty 2020 Dużo za dużo, żeby myśleć o wcześniejszej emeryturze.
bjar_1 Napisano 14 Luty 2020 Napisano 14 Luty 2020 A to przypadkiem nie fals? Nie za dobry stan jak na tyle lat?
boruta79 Napisano 14 Luty 2020 Autor Napisano 14 Luty 2020 Chyba nie, zakupiłem ją kilkanaście lat temu w Wyrykach(lubelskie, przy granicy), leżała na strychu u ludności ukraińskiej , która wróciła na stare śmiecie po akcji Wisła, były też niemieckie, ale nie brałem, nie sądzę, żeby w tamtym czasie miejscowi (leciwi już ludzie) podrabiali skrzynie. Parę lat temu sprzedałem ładownicę w bardzo dobrym stanie do RKM wz 28 też od nich. Czy mogą to być rzeczy porzucone przez Polskie Wojsko w momencie jak " bracia" ze wschodu wkroczyli do Polski? Co do stanu w jednym miejscu chyba kołatek poczynił szkody, ale reszta ok. leżała w suchym miejscu przykryta workami jutowymi.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.