bogdan76 Napisano 23 Styczeń 2020 Napisano 23 Styczeń 2020 Byłem i polecam. Film uważam za dobrze nakręcony. Jednak mam pytanie do znawcow tematu. Bohater otrzymuje rozkaz, który musi dostarczyć na piśmie. Dostał go na papierze w kopercie którą schował do kieszeni. Po przygodach dość ekstremalnych(woda, krew, pot) wyjmuje rozkaz który jest praktycznie jak nowy. Jaka była rzeczywistość? Czyli na czym byłby napisany i jak by był zabezpieczony przed wodą? Pozdrawiam Bogdan
Czlowieksniegu Napisano 23 Styczeń 2020 Napisano 23 Styczeń 2020 Dwa- tak naprawdę jest to widowiskowy zlepek historii i magii... Nie czepiaj się szczegółów
bogdan76 Napisano 23 Styczeń 2020 Autor Napisano 23 Styczeń 2020 Rozumiem, jest sporo magii w tym ale chciałbym znać fakty.
Tyr Napisano 2 Luty 2020 Napisano 2 Luty 2020 Prawda czasu i prawda ekranu;) Dobrze, że nie mms-em;) były na takie wypadki tuby, celuloidowe saszetki ale chyba tylko to.
bogdan76 Napisano 2 Luty 2020 Autor Napisano 2 Luty 2020 Dzięki Tyr, wiem, ale są tacy co jak nie zobaczą to nie uwierzą Gdyby ktoś miął zdjęcie takiej tuby będę wdzięczny. Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.