qwsaqwsa Napisano 12 Styczeń 2020 Share Napisano 12 Styczeń 2020 Druga strona praktycznie nieczytelna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
heralekk Napisano 12 Styczeń 2020 Share Napisano 12 Styczeń 2020 Na moje to guzik z urwanym uszkiem,pokaż awers Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
toska Napisano 12 Styczeń 2020 Share Napisano 12 Styczeń 2020 Wygląda na pokretło lampy naftowej ale pewności nie mam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
qwsaqwsa Napisano 12 Styczeń 2020 Autor Share Napisano 12 Styczeń 2020 Chyba masz rację z tym guzikiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
heralekk Napisano 12 Styczeń 2020 Share Napisano 12 Styczeń 2020 5 godzin temu, toska napisał: Wygląda na pokretło lampy naftowej ale pewności nie mam. Pokrętełko miałoby ząbkowany rant. Raczej guzik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.