anemon Napisano 14 Październik 2019 Napisano 14 Październik 2019 Witam, orientuje się ktoś co to może być? Kojarzy mi się ze stalowym uchwytem mocowanym na śrubę. Średnica otworu 2,5cm Pozdrawiam
kazioW24 Napisano 15 Październik 2019 Napisano 15 Październik 2019 dokładniej to uchwyt regulacji naciągu linki
pawel_breslau Napisano 15 Październik 2019 Napisano 15 Październik 2019 "anemon" taka prośba (nie wiem czy wszyscy się ze mną zgodzą), ale może aby nie zaśmiecać forum, jak masz kilka przedmiotów do identyfikacji, to wstaw je może w jednym wątku numerując zdjęcia. Pozwoli to uniknąć dużej ilości postów. Pozdrawiam i życzę owocnych poszukiwań Paweł
anemon Napisano 15 Październik 2019 Autor Napisano 15 Październik 2019 Haha nie ma problemu, może być i tak. Zabrałem się za porządkowanie to wrzucam hurtem. Dzięki! anemon
Pytanie
anemon
Witam,
orientuje się ktoś co to może być? Kojarzy mi się ze stalowym uchwytem mocowanym na śrubę. Średnica otworu 2,5cm
Pozdrawiam
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.