drabina Napisano 5 Październik 2019 Share Napisano 5 Październik 2019 witam wszystkich , mam taką monetkę niestety bardzo mocny destrukt , nie mogę rozpoznać co to , nie jest to boratynka choć te same wymiary , proszę o pomoc , z góry dziękuję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sqr Napisano 6 Październik 2019 Share Napisano 6 Październik 2019 Fals Boratynki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
drabina Napisano 6 Październik 2019 Autor Share Napisano 6 Październik 2019 może , ale są inne napisy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dago2 Napisano 6 Październik 2019 Share Napisano 6 Październik 2019 Bo być może to tylko są "udawane" napisy, bo fałszerz był analfabetą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
drabina Napisano 6 Październik 2019 Autor Share Napisano 6 Październik 2019 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sqr Napisano 6 Październik 2019 Share Napisano 6 Październik 2019 To może złoty dukat...? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
drabina Napisano 6 Październik 2019 Autor Share Napisano 6 Październik 2019 napis raczej na awersie cros lub gros oczywiście to cześć napisu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Landszaft Napisano 6 Październik 2019 Share Napisano 6 Październik 2019 fals boratynki . z uwagi że fałszerzy było mnóstwo , a w tym większość niepiśmiennych to tworzyli istne cudeńka z gryzmołami zamiast napisów lub napisami niewiele mające coś wspólnego z oryginałem. Poszukaj w necie falsy boratynek to sam zobaczysz że twoja to norma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
drabina Napisano 7 Październik 2019 Autor Share Napisano 7 Październik 2019 ok, dzięki za pomoc , poszukam , pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.