bakajoko Posted July 30, 2019 Share Posted July 30, 2019 Witam znajomy podesłał mi zdjęcie łuski i prosił żebym dowiedział się coś na jej temat wiec proszę o pomoc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cyrograf15 Posted July 30, 2019 Share Posted July 30, 2019 Świetnie, to teraz doczytaj regulamin, zwłaszcza fragment o zamieszczaniu zdjęć. Wojtek Link to comment Share on other sites More sharing options...
bakajoko Posted July 30, 2019 Author Share Posted July 30, 2019 Hmm bo to tak na szybko i w sumie nawet nie zerknąłem w regulamin co i jak teraz już wiem bo właśnie go przeczytałem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cyrograf15 Posted July 30, 2019 Share Posted July 30, 2019 Dodaj zdjęcie jako odpowiedz w tym wątku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bakajoko Posted July 30, 2019 Author Share Posted July 30, 2019 Oto to cudo https://share.icloud.com/photos/08KdW0w224FMjLV5gI3rRm2SQ Link to comment Share on other sites More sharing options...
honker Posted July 31, 2019 Share Posted July 31, 2019 cześć to twoje zdjęcie zniknie za kilka dni i to całe ID można będzie wyrzucić do dołka. Zdjęcie pod takim kątem i bez wymiarów to dołóż jeszcze szklaną kulę może pomoże. A poza tym wygląda na 76,2mm od ZiS-3 ew. T 34 pozd marek Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
bakajoko
Witam znajomy podesłał mi zdjęcie łuski i prosił żebym dowiedział się coś na jej temat wiec proszę o pomoc.
5 answers to this question
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.