karol4500 Napisano 1 Maj 2019 Share Napisano 1 Maj 2019 Jak wyczyścić nadmiar nagromadzonego osadu. Nie wiem czy to utlenienie tego materiału czy tak mocną wszedł w reakcję z gruntem. Proszę o pomoc jak to doczyścić bo jest na tym jakieś oznaczenie ale mocno zanieczyszczone. Dziękuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
toska Napisano 1 Maj 2019 Share Napisano 1 Maj 2019 To fragment lampy naftowej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karol4500 Napisano 2 Maj 2019 Autor Share Napisano 2 Maj 2019 Tak to ponoć fragment lampy naftowej. Ale z jakiego materiału wykonane nie wiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
toska Napisano 2 Maj 2019 Share Napisano 2 Maj 2019 Znal jak mniemam będzie trudno zrobić to na błysk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karol4500 Napisano 3 Maj 2019 Autor Share Napisano 3 Maj 2019 toska - ale jak usunąć ten pierwszy osad? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
toska Napisano 3 Maj 2019 Share Napisano 3 Maj 2019 To zaraza cynkowa i ciężko co kolwiek zrobić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czestar Napisano 3 Maj 2019 Share Napisano 3 Maj 2019 Toska ma rację to cynk jak wżery są wszędzie i są głębokie to nic nie zrobisz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
viator01 Napisano 25 Czerwiec 2019 Share Napisano 25 Czerwiec 2019 W dniu 2.05.2019 o 00:30, toska napisał: To fragment lampy naftowej Na forum było to identyfikowane jako element fikuśnego świecznika, a nie lampy naftowej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
toska Napisano 25 Czerwiec 2019 Share Napisano 25 Czerwiec 2019 To na sto procent fragment lampy naftowej sufitowej ktoś kiedyś dawał grafikę przedstawiającą schemat takowej. Przez reorganizacje forum nie mogę tego znaleźć zresztą jak i kilku innych wątków. Forum jest ale jakieś wykastrowane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.