Karolo88 Napisano 24 Kwiecień 2019 Share Napisano 24 Kwiecień 2019 Witam.posiadam garrett 250 od miesiąca i było wszystko ok.do wczorajszego wypadu do lasu.nic nie mogłem znalesc.zawsze precyzowalem sobie miejsce opcja pinpoint a wczoraj wprowadzalo mnie to w błąd. Po zorientowaniu się .na tej opcji im bliżej ziemi piszczy głośniej. Jak dostawie cewkę do samej ziemi sygnalizuje najwyzszy sygnal dzieje się tak w każdym miejscu nie ważne czy był tam sygnał czy nie.nie wiem co teraz zrobi ?zmniejszalem czułość i bez zmian ciągle to samo a była to pomocna opcja. w normalnym trybie jest okej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czestar Napisano 24 Kwiecień 2019 Share Napisano 24 Kwiecień 2019 A na jakich ustawieniach chodziłeś po lesie.? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karolo88 Napisano 24 Kwiecień 2019 Autor Share Napisano 24 Kwiecień 2019 Tryb relict miałem ostatnio. dodam ze na każdych ustawieniach pinpointner tak szaleje.nie posiadam tez osłony na cewke Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czestar Napisano 24 Kwiecień 2019 Share Napisano 24 Kwiecień 2019 Może teren tak zabrudzony? Sprawdź w powietrzu czy też tak się dzieje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karolo88 Napisano 24 Kwiecień 2019 Autor Share Napisano 24 Kwiecień 2019 Tylko przy gruncie tak się dzieje.próbowałem na polach różnych miejscach i ciagle tak samo.w powietrzu cisza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ManyFace Napisano 24 Kwiecień 2019 Share Napisano 24 Kwiecień 2019 Pierwsze co powinieneś zrobić to przyjrzeć się cewce od spodu. Jak żywica jest popękana to mogło dojść do zamoknięcia. Kiedyś tak miałem i po dłuższym suszeniu i zaklejeniu pęknięć cewka działała poprawnie. Szukając w lasach jesteś bardziej narażony na tego typu usterki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czestar Napisano 24 Kwiecień 2019 Share Napisano 24 Kwiecień 2019 Pinpointer namierza wszystko,gwoździe,śrubki....itd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karolo88 Napisano 25 Kwiecień 2019 Autor Share Napisano 25 Kwiecień 2019 Jak będę miał chwile to wrzuce filmik z jego objawami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Komarkko Napisano 17 Sierpień 2019 Share Napisano 17 Sierpień 2019 Hey, i jak udało ci sie naprawić problem, mam ten sam problem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.