kloki Napisano 7 Kwiecień 2004 Autor Share Napisano 7 Kwiecień 2004 Na e-bayu widziałem sporo saperek niemieckich NRD iBW idealnie podobnych do niemieckich II-wojennych. W polsce są one gdzieś dostępne? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sanshin Napisano 7 Kwiecień 2004 Share Napisano 7 Kwiecień 2004 Ja widziałem tylko kilka egzemplarzy .Większośc używa polskich umcajsów" które są przaktycznei identycz\ne.pzdrSanshin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moose Napisano 7 Kwiecień 2004 Share Napisano 7 Kwiecień 2004 Ja używam butów austriackiej kompanii reprezentacyjnej. Są po prostu identyczne z marschtiefel". Skóra nie jest groszkowana, jak w butach NRDowskich a co najważniejsze obcasy są podkute.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kloki Napisano 7 Kwiecień 2004 Autor Share Napisano 7 Kwiecień 2004 Czy rumcajsy dobrze odwzorowują saperki niemieckie? Mam u siebie rumcajsy i sie zastanawiam czy sa one wlasciwe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kiler Napisano 8 Kwiecień 2004 Share Napisano 8 Kwiecień 2004 Co to sa te rumcajsy i czy ktos moze zamiescic ich zdjecie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzergrenadier Napisano 10 Kwiecień 2004 Share Napisano 10 Kwiecień 2004 poszukaj na allegro :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bolas Napisano 5 Maj 2004 Share Napisano 5 Maj 2004 ja mam takie ... to LWP wczesne - do puszczenia ... info na priv. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzergrenadier Napisano 12 Maj 2004 Share Napisano 12 Maj 2004 nawet fajne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.