kuba269 Napisano 14 Październik 2018 Autor Share Napisano 14 Październik 2018 Takie cudo znalazłem na jednym z portali internetowych , prosił o identyfikacje skamieliny wykopanej w ogródku . Nie pasowało mi pod żadną inną kategorie więc wstawiam na główne - tak dla poprawienia humoru wszystkim. Jak by ktoś wykopał to za 1000 lat... to byłoby znalezisko he pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 14 Październik 2018 Share Napisano 14 Październik 2018 Nie pasowało mi pod żadną inną kategorie więc wstawiam na główne"Zamieszczaj posty w odpowiednich działach. Nie wrzucaj wszystkiego na Główne!Każdy post na zasadzie umieściłem tutaj bo tam nikt nie zagląda" równa się banowi bez uprzedzenia.http://odkrywca.pl/uwaga-zanim-dodasz-post-na-forum-przeczytaj-to-,227091.html#227091To co robimy?Post został zmieniony ostatnio przez moderatora Czlowieksniegu 18:06 14-10-2018 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kuba269 Napisano 14 Październik 2018 Autor Share Napisano 14 Październik 2018 Prosiłbym o przeniesienie do odpowiedniego działu .Jeśli uważasz że zasłużyłem na bana proszę bardzo.... szkoda tylko że żart stracił smaczek. Swoją drogą do jakiego działu pasuje?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 14 Październik 2018 Share Napisano 14 Październik 2018 Takie...cuś, to się Hebdzie do HP podrzuca. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kuba269 Napisano 14 Październik 2018 Autor Share Napisano 14 Październik 2018 Ok dziękuje na drugi raz bedę pamiętał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sqr Napisano 15 Październik 2018 Share Napisano 15 Październik 2018 Pasuje gdzieś to zgłosić, może na forum jest jakiś paleontolog?? P.S. Jak zobaczyłem tytuł, to byłem przekonany, że to NN kolejne cudo identyfikuje a tu rozczarowanie 😳😳😂 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 15 Październik 2018 Share Napisano 15 Październik 2018 Toż to figurka tyranozaura, który się wabił Rex i w Toy Story 3. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 16 Październik 2018 Share Napisano 16 Październik 2018 Jakie Hebdzie?Ja już nie mam tylko HP,tylko chyba wszystkie działy?Do lasu dotarłem pod ostrzałem,rezydentem byłem i tera wszystkie działy!Chyba że mam do Wrocka sie przejechac?:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kuba269 Napisano 17 Październik 2018 Autor Share Napisano 17 Październik 2018 Ja za każdym razem jak patrzę na to zdjęcie nie mogę opanować śmiechu.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 17 Październik 2018 Share Napisano 17 Październik 2018 Jakie Hebdzie?Z Głównego wywaliłem...Głupio do Dołu z wapnem...Padło na Ciebie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.