kojolander Napisano 26 Wrzesień 2018 Autor Napisano 26 Wrzesień 2018 Witam. Prosił bym o identyfikację owej blaszki i ewentualne rozszyfrowanie skutków. Możliwe ze to jakiś nie śmiertelnik? Sygnatury słabo czytelne ale po mojemu wygląda to tak : 11P 7 П РП 181
bjar_1 Napisano 26 Wrzesień 2018 Napisano 26 Wrzesień 2018 Licznyj znak 11. roty 7 Rewelskiego Pułku Piechoty.
abcd Napisano 26 Wrzesień 2018 Napisano 26 Wrzesień 2018 Osobliwy kształt jak na licznyj widziałem kilka znaków tegoż pułku i były elegancko wybite na okrągłych blaszkach u Rosjan wszystko jest możliwe ale to chyba znacznik jakiegoś mienia wojskowego.
bjar_1 Napisano 26 Wrzesień 2018 Napisano 26 Wrzesień 2018 A jednak. Ja widziałem kilkadziesiąt Rewelskich i takie brzydale też się trafiają.
Pytanie
kojolander
Witam. Prosił bym o identyfikację owej blaszki i ewentualne rozszyfrowanie skutków. Możliwe ze to jakiś nie śmiertelnik? Sygnatury słabo czytelne ale po mojemu wygląda to tak :
11P
7 П РП 181
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.