wonpiotrus Napisano 17 Wrzesień 2018 Autor Napisano 17 Wrzesień 2018 Witam. No właśnie? to marka narzędziowa czy coś innego? Przynitowane do skóry. Wyskoczyło na rosyjskich pozycjach. Dla orientacji długość 3cm bo nic obok nie położyłem w pośpiechu...
wonpiotrus Napisano 17 Wrzesień 2018 Autor Napisano 17 Wrzesień 2018 To mnie teraz zaskoczyłeś. Dziękuje. Jeśli ktoś jest w stanie coś więcej powiedzieć to będę wdzięczny a tymczasem włączam szukajke
abcd Napisano 17 Wrzesień 2018 Napisano 17 Wrzesień 2018 Nieśmiertelnik bym wykluczył prędzej znacznik jakiegoś mienia wojskowego np. uprzęży końskiej,wymiar znanych mi egzemplarzy 3/2 cm.
abcd Napisano 17 Wrzesień 2018 Napisano 17 Wrzesień 2018 Sygnatura 15e TET pachnie" Francją albo Belgią.
wonpiotrus Napisano 17 Wrzesień 2018 Autor Napisano 17 Wrzesień 2018 To by się bardziej zgadzało,dziękuje za pomoc:)
Pytanie
wonpiotrus
Witam. No właśnie? to marka narzędziowa czy coś innego? Przynitowane do skóry. Wyskoczyło na rosyjskich pozycjach. Dla orientacji długość 3cm bo nic obok nie położyłem w pośpiechu...
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.