hrn89 Napisano 20 Lipiec 2018 Autor Share Napisano 20 Lipiec 2018 Znalazłem coś takiego i jestem ciekaw od czego to może być śr. 13mm, cienkie, z tyłu płaskie pordzewiałe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
matrix14xxx Napisano 20 Lipiec 2018 Share Napisano 20 Lipiec 2018 Znaczek NSDAP. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hrn89 Napisano 20 Lipiec 2018 Autor Share Napisano 20 Lipiec 2018 Świetnie tylko chodziło mi raczej na czym mógł się znajdować. Może był częścią jakiegoś odznaczenia, przypinką? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 20 Lipiec 2018 Share Napisano 20 Lipiec 2018 Dla przykładu zwykłą, standardowa przypinką partyjną. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abcd Napisano 20 Lipiec 2018 Share Napisano 20 Lipiec 2018 Na wpinkach NSDAP widniała nazwa instytucji ,to jak opisują w różnych katalogach NS-Sympathie Abzeichen Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.