Skocz do zawartości
  • 0

Skórzana zawieszka SS

Matias189

Pytanie

Napisano

W internecie pod hasłem SS dagger hanger " można znaleźć wręcz identyczne. Zastanawiam się tylko nad tym czy jest to przedmiot z epoki czy replika. Dodam , że na zdjęciach nie widać ,ale skóra miejscami jest wytarta i sparciała jakby była stara a uchwyt był w użytku . Przedmiot pochodzi z rzeczy po 90 letnim mężczyźnie przez , co śmiem twierdzić , że jest to znaleziony bądź zdobyty w czasie wojny orginał.

8 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

kolego tej książki nie znajdziesz w pdf.Na stronie wydawnictwa www.Vesper.pl jest do kupienia za 72zł,poprzednio kosztowałam 110zł
U mnie w biblotece gminnej jest nawet do wypożyczenia

Napisano

W internecie pod hasłem SS dagger hanger " można znaleźć wręcz identyczne. Zastanawiam się tylko nad tym czy jest to przedmiot z epoki czy replika. Dodam , że na zdjęciach nie widać ,ale skóra miejscami jest wytarta i sparciała jakby była stara a uchwyt był w użytku . Przedmiot pochodzi z rzeczy po 90 letnim mężczyźnie przez , co śmiem twierdzić , że jest to znaleziony bądź zdobyty w czasie wojny orginał.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie