su7791 Napisano 3 Czerwiec 2018 Share Napisano 3 Czerwiec 2018 Witam.Trafiłem takiego zucha,mam pytania:-Można jakoś doczyścić ciemne miejsca?-Czy ma to sens,takie czyszczenie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
su7791 Napisano 3 Czerwiec 2018 Autor Share Napisano 3 Czerwiec 2018 Na głowni pod palcem nie czuć żadnych ubytków,dołków... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
su7791 Napisano 3 Czerwiec 2018 Autor Share Napisano 3 Czerwiec 2018 Natomiast na rękojeści już można wyczuć delikatne wżery...Czym można potraktować ten bagnet,co by go nie zniszczyć? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 3 Czerwiec 2018 Share Napisano 3 Czerwiec 2018 Tutaj nie ma czego czyścić". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vis1939 Napisano 3 Czerwiec 2018 Share Napisano 3 Czerwiec 2018 Ja bym go prześmigał drobną włókniną stalową na mokro z wd-40, oczywiście po zdjęciu okładek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.