Edek_Z_Krainy_Kredek Napisano 18 Maj 2018 Autor Napisano 18 Maj 2018 WitamUprzejmie proszę o pomoc w identyfikacji tego orzełka.Wymiary ok. 23 x 35 mm. Z tyłu ma zapięcie jak broszka.Z góry dziękuje za pomoc.
Czlowieksniegu Napisano 18 Maj 2018 Napisano 18 Maj 2018 http://odkrywca.pl/regulamin-przeczytaj-przed-dodaniem-tematu-,654705.html#654705
Edek_Z_Krainy_Kredek Napisano 18 Maj 2018 Autor Napisano 18 Maj 2018 Jestem tutaj nowy dlatego przepraszam za uchybienia w związku z tytułowym opisem identyfikowanego orzełka, mam nadzieję że nie obraziłem nikogo moją nieznajomością regulaminu opisu jeżeli tak to liczę na wyrozumiałość ponieważ nie zrobiłem tego celowo.
Czlowieksniegu Napisano 18 Maj 2018 Napisano 18 Maj 2018 Nie- jesteś, po prostu, przykładem standardowego nowego* Użyszkodnika, któremu do głowy nie przyszło przeczytanie, ze zrozumieniem, Regulaminu Działu.* na pocieszenie napiszę, że część starych nie lepsza :-(
Edek_Z_Krainy_Kredek Napisano 18 Maj 2018 Autor Napisano 18 Maj 2018 Nie zaprzeczę bo przeczytałem regulamin tylko pobieżnie i tylko kwestii zakazanych przedmiotów moja wina postaram się już nie popełnić gafy :-)
Edek_Z_Krainy_Kredek Napisano 18 Maj 2018 Autor Napisano 18 Maj 2018 To druga strona orzełka do rozpoznania.
Pytanie
Edek_Z_Krainy_Kredek
Witam
Uprzejmie proszę o pomoc w identyfikacji tego orzełka.
Wymiary ok. 23 x 35 mm. Z tyłu ma zapięcie jak broszka.
Z góry dziękuje za pomoc.
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.