Kot2016 Napisano 21 Kwiecień 2018 Autor Napisano 21 Kwiecień 2018 Nie wiem czy to odpowiedni dział ale ryzykuje. Oznaczenie na mapie,mapa rosyjska z 1911r. Kwadrat w środku kółeczko/kropka. Jak będzie ban to zacznę wstawiać zdjęcia cegieł. Pozdrawiam.
camp21 Napisano 21 Kwiecień 2018 Napisano 21 Kwiecień 2018 Czy tak ciężko napisać w Google np. znaki topograficzne rosja 1911.Na pierwszej pozycji wyskoczy - Zestawienie znakow topograficznych map: austrjackich ... - RCiNSą tam znaki rosyjskie, austriackie, i niemieckie.
Kot2016 Napisano 21 Kwiecień 2018 Autor Napisano 21 Kwiecień 2018 Ciężko,wyobraź sobie coś niesamowitego. Zanim wrzuciłem swoje zapytanie to na własną rękę szukałem odpowiedzi. Niesamowite,co nie! Szkoda że można dostać bana za niecenzuralne słowa. Nie chcesz pomagać,nie pomagaj. Tylko nie pisz tych swoich ..... tekstów ,,czy tak ciężko napisać.. bo nie liczę na twoją ,,łachę". Pozdrawiam i....
Kot2016 Napisano 21 Kwiecień 2018 Autor Napisano 21 Kwiecień 2018 Dobra,przepraszam poniosło mnie. Osobiste problemy. Szukam zaczepki. Pozdrawiam.
Pytanie
Kot2016
Nie wiem czy to odpowiedni dział ale ryzykuje. Oznaczenie na mapie,mapa rosyjska z 1911r. Kwadrat w środku kółeczko/kropka. Jak będzie ban to zacznę wstawiać zdjęcia cegieł. Pozdrawiam.
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.