Dudek1718 Napisano 6 Kwiecień 2018 Autor Share Napisano 6 Kwiecień 2018 Witam proszę o identyfikacje zawieszki (odwaznika) czy może jest to cos innego?Czy mozliwe ze jest to cos bardzo starego,Podobne widziałem na zdjęciu z epoki brązu Mogę się mylic dlatego pytam. Z Góry dziękuję za każdą odpowiedz ( i czy ma to jakas cenę .?) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawel_breslau Napisano 6 Kwiecień 2018 Share Napisano 6 Kwiecień 2018 Cóż to jest to pojęcia nie mam ale pytanie o wycenę jest nie na miejscu. Ale może bjar_1 Ci odpowie na Twoje ostatnie pytanie.Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobiepan Napisano 6 Kwiecień 2018 Share Napisano 6 Kwiecień 2018 Stary guzik. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dudek1718 Napisano 6 Kwiecień 2018 Autor Share Napisano 6 Kwiecień 2018 Cena z ciekawości a nie. Po to by sprzedać. Tam kokega odpowiedział ze guzik z jakiegookresu moze być Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gniewkos Napisano 6 Kwiecień 2018 Share Napisano 6 Kwiecień 2018 To nie jest żaden guzik, a element naszyjnika z epoki brązu, naszyjnik był sporawy, wisiało na nim sporo takich zawieszek tego kształtu i innych, które składały się na cały naszyjnik.pozdro! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
magdamaciek Napisano 6 Kwiecień 2018 Share Napisano 6 Kwiecień 2018 Jakies wymiary podaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dudek1718 Napisano 7 Kwiecień 2018 Autor Share Napisano 7 Kwiecień 2018 Prosze o to wymiary mogą być? wdzięczny bede o każdą odpowiedz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.