lina_90 Napisano 1 Luty 2018 Autor Share Napisano 1 Luty 2018 Witam serdecznie. Panowie mam do was pytanie odnośnie przegród do skrzynek na panzerfausty 60. Jestem w trakcie remontu skrzyni, jednak boczne klepki klapy nie trzymają już desek i jedyną opcją ratunkową żeby skrzynka trzymała się kupy jest założenie do niej przegród, oryginalne niestety zostały wyrwane. Czy ktoś z kolegów dysponuje wymiarami, ewentualnie ma takie kopie na sprzedaż, wypożyczenie żebym w ostateczności mógł dorobić je na wzór? Jakieś pseudo naprawy i łapanie na klej, zbijanie gwoździami nie jest rozwiązaniem, chce zachować oryginalny wygląd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vis1939 Napisano 1 Luty 2018 Share Napisano 1 Luty 2018 http://odkrywca.pl/przegrody-w-skrzyni-na-panzerfausty,760252.html#760252 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lina_90 Napisano 2 Luty 2018 Autor Share Napisano 2 Luty 2018 Piękne dzięki za link ale niektóre wersje skrzyń posiadały też klepki na wieku, i bardziej chodzi mi właśnie o wymiary tych górnych klepek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.