prizni88 Napisano 13 Listopad 2017 Autor Napisano 13 Listopad 2017 Wykopane w okolicy okopu prawdopodobnie dla czołgu...z dwóch stron gwint jak bym wykopał dwa mógł bym je skręcić..
Hebda Napisano 13 Listopad 2017 Napisano 13 Listopad 2017 1- Wymiary2- Lepsze foto3- Widział Ty kiedy antene?4- Wygląda jak zapał do skaczącej..
prizni88 Napisano 14 Listopad 2017 Autor Napisano 14 Listopad 2017 Z boku jest wybita sygnatura ledwo widoczna ( KT3 )
prizni88 Napisano 14 Listopad 2017 Autor Napisano 14 Listopad 2017 O widzisz nie wpadłem na to :) ale dalej nie mogę dojść co to może być..... i czy jest współczesne czy nie... Hmmm może jakiś element zapalnika...nie mam już pomysłów...
Luckey13 Napisano 14 Listopad 2017 Napisano 14 Listopad 2017 Hebda, technicznie to by mogła być antena :)Mam coś TROCHĘ podobnego i jest to antena, do wykrywacza geodezyjnego, do rur etc, mam cały wykrywacz, wygląda to to jak kij,zakończony podobną rurką, przykręconą do kija na gwint, wewnątrz rurki ferryt.To taka dygresja jedynie, bo nie wiem co to jest, jeśli zapalnik to nie do mnie, ja bym takowego nie rozpoznał nawet gdybym na nim stanął ;)
Pytanie
prizni88
Wykopane w okolicy okopu prawdopodobnie dla czołgu...z dwóch stron gwint jak bym wykopał dwa mógł bym je skręcić..
8 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.