Czlowieksniegu Napisano 23 Październik 2017 Share Napisano 23 Październik 2017 vis1939 (7849 / 91) 2017-10-23 17:25:21I wcale... ma zdrowe podejście i na ogrodzie mam murowanego grilla- choć fakt, co bardziej namolnym sąsiadom, na etapie budowy, mówiłem, że kapliczkę stawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vis1939 Napisano 23 Październik 2017 Share Napisano 23 Październik 2017 Czyli jak grill Ci eksploduje to będzie oczywiste, że Bóg odrzucił kapliczkę jako niepoświęconą przez jego ekscelencje proboszcza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 23 Październik 2017 Share Napisano 23 Październik 2017 Wystarczy mi jedna sekta, która powoli acz skutecznie za zorganizowaną grupę przestępczą robi.A do facetów, którzy chodzą przebrani za kobiety i jeszcze sporą kasę* za to dostają, całkiem nie przepadam. Z dwojga złego, wolałbym zdeklarowanego trans...* i nie tylko kasę... że o bitej śmietanie nie wspomnę... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.