szeryfns Napisano 11 Wrzesień 2017 Autor Share Napisano 11 Wrzesień 2017 Witam! Proszę o pomoc w rozszyfrowaniu. Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szeryfns Napisano 11 Wrzesień 2017 Autor Share Napisano 11 Wrzesień 2017 Rewers Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 11 Wrzesień 2017 Share Napisano 11 Wrzesień 2017 A, gdyby tak, napisy przepisać?Bo tak, to tylko jakaś kasa oszczędnościowa w Neumarkt...Post został zmieniony ostatnio przez moderatora Czlowieksniegu 12:48 11-09-2017 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szeryfns Napisano 11 Wrzesień 2017 Autor Share Napisano 11 Wrzesień 2017 Witam! Nie wiem czy dokładnie doczytałem ale na awersie : DISTRIKS - SPARKASSA MUHLDORF NUMARKT a.R 1917.natomiast na rewersie : GILTIS RIS GMUNAT NACH FRIEDENSSCHLUS. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 11 Wrzesień 2017 Share Napisano 11 Wrzesień 2017 No to masz, podobne..http://en.numista.com/catalogue/pieces67115.htmlchoć z podanym nominałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szeryfns Napisano 11 Wrzesień 2017 Autor Share Napisano 11 Wrzesień 2017 Podziękował ! Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 11 Wrzesień 2017 Share Napisano 11 Wrzesień 2017 Doceń, że nic o ... lenistwie jako jednostce chorobowej nie wspomniałem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szeryfns Napisano 11 Wrzesień 2017 Autor Share Napisano 11 Wrzesień 2017 To w takim razie jaki jest sens istnienia działów identyfikacji ?? Każdy przecież może sam sobie odpowiedź znaleźć wertując neta. Pozdrawiam serdecznie ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
martino08 Napisano 13 Wrzesień 2017 Share Napisano 13 Wrzesień 2017 Ty jesteś niereformowalny kolego, wytknąłem Ci to na innym forum.Wklepać tekst i potem kopiuj>wklej na wszystkie możliwe fora Ci wychodzi, ale żeby tak samemu zagłębić się w google to już nie bardzo :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 13 Wrzesień 2017 Share Napisano 13 Wrzesień 2017 Panie i Panowie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ManyFace Napisano 13 Wrzesień 2017 Share Napisano 13 Wrzesień 2017 CzlowieksnieguNie chcę się czepiać ale najpierw zaplusował Pan u forumowicza za pomoc w identyfikacji po czym sprawił, że ta ocena diametralnie się zmieniła... Czy ciągłe zwracanie uwagi nie jest czasem walką z wiatrakami? Ludzie są leniwi a czasami zwyczajnie chcą pochwalić się w ten sposób fantem. Moim zdaniem wystarczyło zamknąć wpisy po słowach podziękowania i nie byłoby tego sporu. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.