szeryfns Napisano 11 Wrzesień 2017 Autor Napisano 11 Wrzesień 2017 Witam! Proszę o pomoc w rozszyfrowaniu. Pozdrawiam!
Czlowieksniegu Napisano 11 Wrzesień 2017 Napisano 11 Wrzesień 2017 A, gdyby tak, napisy przepisać?Bo tak, to tylko jakaś kasa oszczędnościowa w Neumarkt...Post został zmieniony ostatnio przez moderatora Czlowieksniegu 12:48 11-09-2017
szeryfns Napisano 11 Wrzesień 2017 Autor Napisano 11 Wrzesień 2017 Witam! Nie wiem czy dokładnie doczytałem ale na awersie : DISTRIKS - SPARKASSA MUHLDORF NUMARKT a.R 1917.natomiast na rewersie : GILTIS RIS GMUNAT NACH FRIEDENSSCHLUS.
Czlowieksniegu Napisano 11 Wrzesień 2017 Napisano 11 Wrzesień 2017 No to masz, podobne..http://en.numista.com/catalogue/pieces67115.htmlchoć z podanym nominałem.
Czlowieksniegu Napisano 11 Wrzesień 2017 Napisano 11 Wrzesień 2017 Doceń, że nic o ... lenistwie jako jednostce chorobowej nie wspomniałem...
szeryfns Napisano 11 Wrzesień 2017 Autor Napisano 11 Wrzesień 2017 To w takim razie jaki jest sens istnienia działów identyfikacji ?? Każdy przecież może sam sobie odpowiedź znaleźć wertując neta. Pozdrawiam serdecznie !
martino08 Napisano 13 Wrzesień 2017 Napisano 13 Wrzesień 2017 Ty jesteś niereformowalny kolego, wytknąłem Ci to na innym forum.Wklepać tekst i potem kopiuj>wklej na wszystkie możliwe fora Ci wychodzi, ale żeby tak samemu zagłębić się w google to już nie bardzo :)
ManyFace Napisano 13 Wrzesień 2017 Napisano 13 Wrzesień 2017 CzlowieksnieguNie chcę się czepiać ale najpierw zaplusował Pan u forumowicza za pomoc w identyfikacji po czym sprawił, że ta ocena diametralnie się zmieniła... Czy ciągłe zwracanie uwagi nie jest czasem walką z wiatrakami? Ludzie są leniwi a czasami zwyczajnie chcą pochwalić się w ten sposób fantem. Moim zdaniem wystarczyło zamknąć wpisy po słowach podziękowania i nie byłoby tego sporu. Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.