QuintusKMT Napisano 2 Wrzesień 2017 Autor Napisano 2 Wrzesień 2017 WitamTrafiła mi się taka o to blaszka.Wymiary 8,5 x 6cm.Czy jest to coś współczesnego? Jaka część od ciągnika, czy jest to coś starszego?Proszę o pomoc z id.Dziękuję
QuintusKMT Napisano 2 Wrzesień 2017 Autor Napisano 2 Wrzesień 2017 Tez próbowałem w ten deseń, ale nie byłem w stanie nic znaleźć..
Edmundo Napisano 2 Wrzesień 2017 Napisano 2 Wrzesień 2017 Na współczesne to to raczej nie wygląda. Też kombinował bym z cyrylicą. A z jakiego regionu Polski pochodzi ta laszka" czy tez przywieszka ?
bjar_1 Napisano 2 Wrzesień 2017 Napisano 2 Wrzesień 2017 Tabliczka znamionowa/numerek z drzwi itp. itd.
QuintusKMT Napisano 2 Wrzesień 2017 Autor Napisano 2 Wrzesień 2017 Znalezione nad Pilicą, powiat BiałobrzeskiTeż myślałem , że to jakaś tabliczka znamionowa od ciągnika itd.Pewnie rozszyfrowanie skrótu by coś pomogło.
Pytanie
QuintusKMT
Witam
Trafiła mi się taka o to blaszka.
Wymiary 8,5 x 6cm.
Czy jest to coś współczesnego? Jaka część od ciągnika, czy jest to coś starszego?
Proszę o pomoc z id.
Dziękuję
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.