anemon Posted August 29, 2017 Author Posted August 29, 2017 Witam,wygrzebałem ze stodoły manierkę. Prawdopodobnie radziecką. Na dnie wybite logo i sygnatury Ц.5 P.". Niestety nie byłem wstanie odnaleźć w internecie identycznej. Orientuje się ktoś czyja to manierka i jaki wzór?Pozdrawiam
anemon Posted August 30, 2017 Author Posted August 30, 2017 Dziękuję pięknie @Edmundo za odpowiedź i kilka ciekawostek ;)
vis1939 Posted August 30, 2017 Posted August 30, 2017 Widać inspiracje manierką US m1910, najpewniej na rynek cywilny i oczywiście grubo powojenna.
mietek Posted August 30, 2017 Posted August 30, 2017 Jak jest cena to na cywilny.Pionierzy, mysliwi.....
anemon Posted August 29, 2017 Author Posted August 29, 2017 Witam,wygrzebałem ze stodoły manierkę. Prawdopodobnie radziecką. Na dnie wybite logo i sygnatury Ц.5 P.". Niestety nie byłem wstanie odnaleźć w internecie identycznej. Orientuje się ktoś czyja to manierka i jaki wzór?Pozdrawiam
Question
anemon
Witam,
wygrzebałem ze stodoły manierkę. Prawdopodobnie radziecką. Na dnie wybite logo i sygnatury Ц.5 P.". Niestety nie byłem wstanie odnaleźć w internecie identycznej. Orientuje się ktoś czyja to manierka i jaki wzór?
Pozdrawiam
9 answers to this question
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.