anemon Napisano 29 Sierpień 2017 Autor Napisano 29 Sierpień 2017 Witam,wygrzebałem ze stodoły manierkę. Prawdopodobnie radziecką. Na dnie wybite logo i sygnatury Ц.5 P.". Niestety nie byłem wstanie odnaleźć w internecie identycznej. Orientuje się ktoś czyja to manierka i jaki wzór?Pozdrawiam
anemon Napisano 30 Sierpień 2017 Autor Napisano 30 Sierpień 2017 Dziękuję pięknie @Edmundo za odpowiedź i kilka ciekawostek ;)
vis1939 Napisano 30 Sierpień 2017 Napisano 30 Sierpień 2017 Widać inspiracje manierką US m1910, najpewniej na rynek cywilny i oczywiście grubo powojenna.
mietek Napisano 30 Sierpień 2017 Napisano 30 Sierpień 2017 Jak jest cena to na cywilny.Pionierzy, mysliwi.....
anemon Napisano 29 Sierpień 2017 Autor Napisano 29 Sierpień 2017 Witam,wygrzebałem ze stodoły manierkę. Prawdopodobnie radziecką. Na dnie wybite logo i sygnatury Ц.5 P.". Niestety nie byłem wstanie odnaleźć w internecie identycznej. Orientuje się ktoś czyja to manierka i jaki wzór?Pozdrawiam
akcej Napisano 29 Sierpień 2017 Napisano 29 Sierpień 2017 Ta sygnatura to w tłumaczeniu cena 5 rubli"
Pytanie
anemon
Witam,
wygrzebałem ze stodoły manierkę. Prawdopodobnie radziecką. Na dnie wybite logo i sygnatury Ц.5 P.". Niestety nie byłem wstanie odnaleźć w internecie identycznej. Orientuje się ktoś czyja to manierka i jaki wzór?
Pozdrawiam
9 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.