Skocz do zawartości
  • 0

łuska pocisk

olaboga

Pytanie

Napisano

Witam, czy ktoś mógłby zidentyfikować taką łuskę? Wysokość ok.30 cm, średnica u podstawy ok.12cm, średnica u góry (od strony pocisku) ok.9cm. Bardzo ciężka z widocznym gwintem w środku od strony pocisku, brak jakichkolwiek oznaczeń czy symboli, Pozdrawiam

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Nie po co, tylko jak mi zrobić? Co może mi zrobić poza forumowym szczekaniem ktoś, kto ma problemy z pisaniem zrozumiałego tekstu więcej niż dwu-zdaniowego i mieni się ekspertem bo kiedyś za trepa" strzelał przez krzaki...
To jest ta twoja praktyka? Mam rzut beretem na dwie strzelnice i nie muszę być trepem żeby se postrzelać kiedy chce i z czego chce.Choć nie przez krzaki co pewnie zupełnie czyni mnie niewiarygodnym.

Mietek nie pisał o 5,56 ale w moim poście jest wyraźnie napisane o jaki kaliber mi chodziło względem fragmentacji bystrzaku.
Napisano
Te informacje mam ze szkoły wojskowej, od wykładowców. Zacząłem szukać i przyznaje że nie wiem skąd to wzięli, poszukam jeszcze jak coś znajdę dam znać.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie