april_86 Posted August 10, 2017 Author Posted August 10, 2017 witam, znalazłem coś takiego w rzece na obszarze walk włosko - austriackich z I WŚ. Zostawiłem to w wodzie bo wydawało mi się że to pocisk. Dość duże i cięzkie, ponad 10 cm średnicy (płetwa dla porównania)może pocisk gazowy?dzięki
predi888 Posted August 21, 2017 Posted August 21, 2017 a może butla z tlenem ? Możesz ocenić po wadze czy jest pełna?
april_86 Posted August 21, 2017 Author Posted August 21, 2017 tak to raczej gaśnica albo jakaś butla z gazem, była ciężka bardzo. Zostawiłem ją w wodzie bo się bałem wziąć
april_86 Posted August 10, 2017 Author Posted August 10, 2017 witam, znalazłem coś takiego w rzece na obszarze walk włosko - austriackich z I WŚ. Zostawiłem to w wodzie bo wydawało mi się że to pocisk. Dość duże i cięzkie, ponad 10 cm średnicy (płetwa dla porównania)może pocisk gazowy?dzięki
april_86 Posted August 10, 2017 Author Posted August 10, 2017 na zdjęciu zaznaczyłem U-kształtne koluszko/uchwyt
Question
april_86
witam, znalazłem coś takiego w rzece na obszarze walk włosko - austriackich z I WŚ.
Zostawiłem to w wodzie bo wydawało mi się że to pocisk.
Dość duże i cięzkie, ponad 10 cm średnicy (płetwa dla porównania)
może pocisk gazowy?
dzięki
7 answers to this question
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.