karpik Napisano 3 Maj 2018 Share Napisano 3 Maj 2018 Wy tam grubasy grilla pewnie i żłopopijecie herbaty a ja po pracy rekord na 5km pobijam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
beobeobeo Napisano 16 Październik 2019 Share Napisano 16 Październik 2019 Ja w poniedziałki i środy chodzę na podstawy boksu, a w soboty na basen. Teraz wracam do czwartkowego grania z kolegami, bo miałem przerwę po operacji stopy. Czekam jedynie na przesyłkę z nowymi butami od 11teamsports, ponieważ te, które miałem sprzed zabiegu okazują się zbyt małe i drażnią bliznę. Na szczęście zakup nie okazał się zbyt drogi, więc jestem zadowolony z tego powodu :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cyrograf15 Napisano 16 Październik 2019 Share Napisano 16 Październik 2019 A mnie ziemia w stopy parzy, a piwo samo nie przyjdzie. Jak żyć??? Wojtek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 16 Październik 2019 Share Napisano 16 Październik 2019 Wojtek- a próbowałeś stosować magiczne słowo na "P"? Czyli.. prędzej... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cyrograf15 Napisano 19 Październik 2019 Share Napisano 19 Październik 2019 Próbowałem, dzięki czemu od nastu lat jestem szczęśliwie rozwiedziony Wojtek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.