daro 42 Napisano 9 Lipiec 2017 Autor Napisano 9 Lipiec 2017 Witam prosze o id.wyskoczylo w lesie obok lusek mauzer.wymiary 20x20mm,mosiadz w srodku jakby wizerunek statku szedlem tropem herbu,zarys podobny do herbu sztutowa ale nie wiem czy to dobry trop wiec prosze o opinie znawcow druga str.gladka
allegrowicz67 Napisano 9 Lipiec 2017 Napisano 9 Lipiec 2017 To może być ogniwo pamiątkowej branzoletki produkcji francuskiej. Widziałem kiedyś coś takiego z m.in. sławną wieżą, Łukiem Triumfalnym, herbami okolicznych miast, czy dzielnic...
butchcassiddy Napisano 10 Lipiec 2017 Napisano 10 Lipiec 2017 Potwierdzam, też onegdaj widziałem taką bransoletkę z kraju gdzie żaba dojrzewa. Może to pamiątki przywleczone tutaj przez niemieckich urystów".
Luftlander Napisano 10 Lipiec 2017 Napisano 10 Lipiec 2017 http://odkrywca.pl/pokaz_watek.php?id=632174#632642
daro 42 Napisano 10 Lipiec 2017 Autor Napisano 10 Lipiec 2017 Wielkie dzieki wroce tam jeszcze poszperac bo mnie ulewa odgonila moze trafie reszte
Pytanie
daro 42
Witam prosze o id.wyskoczylo w lesie obok lusek mauzer.wymiary 20x20mm,mosiadz w srodku jakby wizerunek statku szedlem tropem herbu,zarys podobny do herbu sztutowa ale nie wiem czy to dobry trop wiec prosze o opinie znawcow druga str.gladka
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.