rado3city Napisano 20 Czerwiec 2017 Autor Napisano 20 Czerwiec 2017 Znalazłem taką blachę na terenie dawnego fortu Napoleońskiego. Wymiary ok. 15x10 cm - nie mierzyłem precyzyjnie. Nie wiem czy jest istotna czy tez nie... Może Kolegom coś się nasunie. Pozdrawiam.
tyfus Napisano 3 Lipiec 2017 Napisano 3 Lipiec 2017 jakoś kojarzy mi się bardziej ze współczesnością, a konkretnie: podkładką pod nogę regału stalowego na przykład...
honker Napisano 14 Lipiec 2017 Napisano 14 Lipiec 2017 Cześć a po co mocowanie to miało leżeć na podłodze i zmniejszać nacisk nogi regału na podłogę pozd Marek
tyfus Napisano 14 Lipiec 2017 Napisano 14 Lipiec 2017 tja... bo wszystko musi być mocowane"... trzeba było sobie poszukać w gogle i sprawdzić tezę.
rado3city Napisano 20 Czerwiec 2017 Autor Napisano 20 Czerwiec 2017 Znalazłem taką blachę na terenie dawnego fortu Napoleońskiego. Wymiary ok. 15x10 cm - nie mierzyłem precyzyjnie. Nie wiem czy jest istotna czy tez nie... Może Kolegom coś się nasunie. Pozdrawiam.
rado3city Napisano 2 Lipiec 2017 Autor Napisano 2 Lipiec 2017 Koledzy podbijam temat. Przeszło mi przez myśl, że to ozdoba z ogrodzenia tj. od przęsła z siatki ze skrzyżowanymi po przekątnej płaskownikami a ten element mocowany w miejscu skrzyżowania płaskowników. Sęk w tym, że nie ma śladu pod spodem na jakiekolwiek mocowanie... Pozdrawiam.
Pytanie
rado3city
Znalazłem taką blachę na terenie dawnego fortu Napoleońskiego. Wymiary ok. 15x10 cm - nie mierzyłem precyzyjnie. Nie wiem czy jest istotna czy tez nie... Może Kolegom coś się nasunie. Pozdrawiam.
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.