str88 Napisano 6 Czerwiec 2017 Autor Napisano 6 Czerwiec 2017 Od czego ta skrzynka i czy to jest wojenna produkcja Pozdrawiam wszystkich
str88 Napisano 6 Czerwiec 2017 Autor Napisano 6 Czerwiec 2017 Po prostu tak mi się napisało nie krzyczę człowieku
Czlowieksniegu Napisano 6 Czerwiec 2017 Napisano 6 Czerwiec 2017 http://odkrywca.pl/regulamin-przeczytaj-przed-dodaniem-tematu-,654705.html#654705
tyfus Napisano 6 Czerwiec 2017 Napisano 6 Czerwiec 2017 nie zrozumiałeś człowieku" ?!się mu tak napisało... ciekawe czy zrozumie przekaz... człowieku" :)
Czlowieksniegu Napisano 6 Czerwiec 2017 Napisano 6 Czerwiec 2017 Tyfus- bo Ty zła kobieta jesteś... i dziad jednocześnie :-) Musi medycyna czyni cuda...Ja, przyznaję, próbowałem przez grę wstępną, ale cóż...
m4sherman Napisano 6 Czerwiec 2017 Napisano 6 Czerwiec 2017 Jak mawiała Kelly Bundy; nie wszyscy są alfonsem i omegą, a już podmiot liryczny najmniej...
tyfus Napisano 6 Czerwiec 2017 Napisano 6 Czerwiec 2017 m4sherman" - musi cóś" w tym jest...Ja, przyznaję, próbowałem przez grę wstępną, ale cóż..."delikatniocha... pieszczotki we łbie się kręcą człowieku"?@str88 spadac dzady na szczaw i to forum tez" - i jak to dawni Słowianie powiadali: i vice versa i vis a vis"... na marginesie - nie szukam definicji słowa dzady"niniejszym, by uniknąć kompletnego dna: zamykam.
Pytanie
str88
Od czego ta skrzynka i czy to jest wojenna produkcja Pozdrawiam wszystkich
12 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.