Superbert Napisano 10 Maj 2017 Autor Napisano 10 Maj 2017 Witam,Posiadam pojemnik najprawdopodobniej GM-30,ktoś pomalował go farbą,w wielu miejscach już zeszła i pojawiła się rdza... myślałem o metodzie piaskowanie choć jestem laikiem w tej dziedzinie. Proszę o ocenę fachowców:)dzięki!
viator01 Napisano 10 Maj 2017 Napisano 10 Maj 2017 To zacznij od poczytania forum. Było już wiele razy.
viator01 Napisano 10 Maj 2017 Napisano 10 Maj 2017 http://odkrywca.pl/search/index.php?sq=maskę&ws=txt&id_forum=4&page=1
Superbert Napisano 10 Maj 2017 Autor Napisano 10 Maj 2017 Dzięki za sugestie, poczytałem, jednak jest dużo możliwości i nie chciałbym pójść złą droga.Chodzi mi bardziej o ten przypadek, czy ktoś może mi z Was coś doradzić, od czego zacząć i jak to doprowadzić by wyglądała lepiej:)dzięki!
vis1939 Napisano 14 Maj 2017 Napisano 14 Maj 2017 Są specyfiki do usuwania powłok malarskich lub choćby można pobawić się opalarką,piaskowaniem nie ma sensu tego katować.Filozofii tu nie ma żadnej - oczyścić i pomalować wtórnie odpowiednią farbą,nic więcej się z tego nie wymodzi.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.