bufor10 Posted March 23, 2017 Author Share Posted March 23, 2017 Witam mam pytanie co to za herb z jakiego okresu pochodzi ta deska i czy to część od mebli czy całość za wszelkie informacje dziękuje Wymiary 40 cm na 23 cm Link to comment Share on other sites More sharing options...
bufor10 Posted March 23, 2017 Author Share Posted March 23, 2017 Witam mam pytanie co to za herb z jakiego okresu pochodzi ta deska i czy to część od mebli czy całość za wszelkie informacje dziękuje Wymiary 40 cm na 23 cm Link to comment Share on other sites More sharing options...
bufor10 Posted March 23, 2017 Author Share Posted March 23, 2017 Tu fotografia zbliżona samego herbu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Erih Posted March 23, 2017 Share Posted March 23, 2017 To raczej monogram, nie herb, natomiast co do samej deski to przydało by się zdjęcie pleców. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bufor10 Posted March 23, 2017 Author Share Posted March 23, 2017 Witam tak wygląda tył deseczki Link to comment Share on other sites More sharing options...
Erih Posted March 23, 2017 Share Posted March 23, 2017 Panel dekoracyjny , sądząc po plecach ścienny nie meblowy.Wiekowo obstawiam od XIX do początków XX wieku Link to comment Share on other sites More sharing options...
bufor10 Posted March 23, 2017 Author Share Posted March 23, 2017 Wie ktoś co przedstawia ten monogram albo jaką instytucje ,cokolwiek za info dziękuje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
bufor10
Witam mam pytanie co to za herb z jakiego okresu pochodzi ta deska i czy to część od mebli czy całość za wszelkie informacje dziękuje Wymiary 40 cm na 23 cm
6 answers to this question
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.