Kris071 Napisano 20 Marzec 2017 Autor Share Napisano 20 Marzec 2017 WitamJestem początkujący, chcę kupić wykrywacz, waham się między Garrettem euro ace 350 a Garrettem ace400i. Napiszcie proszę czy jest jakaś istotna różnica między nimi, czy warto dać więcej za 400i. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fuks_ag Napisano 20 Marzec 2017 Share Napisano 20 Marzec 2017 ace 400i ma kilka bajerów więcej to odstrojenie od zakłóceń ID cyfrowe częstotliwość pracy 10kHz i na rurkach zaciski aby stelaż nie latał. Wyższa częstotliwość jest dobra na małe kolorowe rzeczy. Jest do dość nowa konstrukcja na rynku i najdroższy kanarek. Teoretycznie odpowiednikiem ace350 jest ace 300i przez częstotliwość 7,8 kHz vs 8kHz w ace 300i, lecz sprzedawany jest z z nową cewką koncentryczną 7x10 czyli coś podobnego do ace 250. Widziałem opinie, że jest zbyt wyżyłowany na tej częstotliwości ace 300i oraz się wzbudza. A wracając do ace 400i trochę kosztuje. A konkurencja jest spora. Jeśli cena ci odpowiada kup nowe dzieło Garreta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kris071 Napisano 22 Marzec 2017 Autor Share Napisano 22 Marzec 2017 WitamBardzo dziękuję za info, przydatne w wyborze sprzętuPozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bikemax771 Napisano 24 Kwiecień 2017 Share Napisano 24 Kwiecień 2017 Ja osobiście bym żadnego z tych modeli nie polecał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AoT_Hunter_PL Napisano 28 Kwiecień 2017 Share Napisano 28 Kwiecień 2017 Dokładnie w tej cenie 1800zł to szukaj czegoś z serii Teknetics-ówDelta (używka), Omega 8000 (używka) itd.Będzie lepiej, nie przepłacaj, Albo coś uniwersalnego to kup nowego Agro + DD Będziesz bardziej zadowolony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ginerus Napisano 4 Maj 2017 Share Napisano 4 Maj 2017 Zasięgi maj takie same inne audio. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sanczopanczagt Napisano 4 Maj 2017 Share Napisano 4 Maj 2017 Jak na kolor i nie koniecznie z wyświetlaczem to polecam xp Gold maxx Power pracuje na 18 kHz. Nowy prawie 3000 ale kupisz używkę za lekko ponad połowę . Poczytaj o nim kilka wątków niżej ,jest mój dotyczący tego sprzętu . Pozdro Tadek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.